En liten julhälsning! Nätet är godkänt!!!!!

God Jul på er!

Det har nu gått ett tag sedan vi tände upp nätet i Havdhem. Hoppas allt fungerat och fungerar fint för er och att ni kan surfa, ringa och se på TV via fibernätet.

Under hösten så har vi väntat på att få nätet godkänt. Det har tagit sin lilla tid då många personer, avdelningar, myndigheter skall säga sitt, nätet skall dokumenteras och specificeras, allt skall in i många olika datasystem, rapporter skall tas fram etc etc.

Men de gångna tre veckorna har nätet synats av Skanova, Region Gotland och Länsstyrelsen för att kontrollera att det uppfyller alla de krav som ställts i de avtal som ingåtts om försäljning och bidrag.

Och vi kan nu äntligen meddela att nätet är godkänt. 

Detta innebär konkret att vi nu kommer att få det sökta bidraget utbetalt av Region Gotland och att vi kommer att kunna fakturera Skanova. Detta mina vänner innebär i förlängningen att vår budget/kalkyl på intäkter och kostnader ser ut att hålla.

Så ha nu en GOD JUL & GOTT NYTT ÅR så hörs vi snart igen. För vi måste ju ställa till med en fest nu när vi är klara. Tycker ni inte det?

 

//björ, ordf. i HFEF