Schakten är klar!

Hej!

Så har vi då avverkat en verklig milstolpe i projektet, schakten är helt klar! Stort tack till grabbarna från V&BG AB!

Cirka 42 km orange slang ligger nu under våra fötter i Havdhem City och väntar på att fyllas med lika många kilometer fiberkabel. Arbetslaget som ska blåsa fiber hos oss jobbar denna vecka i Näs och kommer hit på fredag, eller absolut senast på måndag nästa vecka.

Under tisdagen har vi transporterat bort schaktmassor och städat upp efter schakten. Ligger det skräp någonstans, eller om något annat behöver åtgärdas, ring mej på 073-0814144. Sten och ris kommer vi som tidigare meddelat att ta hand om inom kort.

Matjord för reparationer av gräsmattor finns fortfarande att tillgå. De områdesansvariga har information om detta.

tisdag den 21 april blir det ett informationsmöte i Bygdegården kl 19. Telia informerar då om Öppen Fiber och Data Networks berättar om installationen i hemmen och vilka tjänster dom kan erbjuda i samband med detta.

//Benkt