Sista anslutningsdag till fibernätet!

Hej!

Detaljprojekteringen av fibernätet avslutas den 31 januari. Så för att garanterat komma med i fiberprojektet, till angivet kapitalbelopp så behöver vi påskrivna beställningar och anslutningsavtal senast den 31/1.

Av den anledningen så gör vi nu en sista förfrågan innan den 31 jan till de fastighetsägare som vi av någon anledning inte lyckats få kontakt med, fortfarande tvekar eller som tidigare visat intresse men trots det inte anslutit sig.

Vill du ansluta fastigheten till fibernätet?

Är du fortfarande intresserad men helt missat detta så kan du få all info här på www.havdhemfiber.net. Här hittar du kontaktuppgifter till styrelse och områdesansvariga, argument för fiber, frågor&svar och anslutningsavtal mm. Anslutningsavtal kan även hämtas hos Bröderna Pettersson AB. Prata med Thomas eller Åsa. Du kan också ringa till Björ Cumselius på tfn 073-7269200.

Skriv ut avtalet i två exemplar och fyll i. Lämna in båda exemplaren och medlemsansökan till Bröderna Petterssons Järnhandel, eller sänd dem med post till: Havdhem Fiber Ekonomisk Förening, Box 102, 623 16 Havdhem. Vi skickar sedan tillbaka ett undertecknat exemplar till dig.

Vill inte ansluta fastigheten till fibernätet?

Är du en av dem som tackat nej men inte gjort detta skriftligen så skulle vi gärna se att du gör det. Detta så att vi därmed får vetskap om att du fått all information om fiberprojektet men tackat nej.

Skriv ut och fyll i formuläret Tackar nej och lämna in till Bröderna Petterssons Järnhandel, eller sänd med post till: Havdhem Fiber Ekonomisk Förening, Box 102, 623 16 Havdhem.

 

//Björ