Hur skall vi kontakta dig som medlem i HFEF?

Vi vill i styrelsen göra alla medlemmar uppmärksamma på att styrelsen företrädesvis använder hemsidan som kommunikationskanal gentemot medlemmarna i HFEF. Detta gör att vi uppmanar alla medlemmar i HFEF att prenumerera på nyheterna på hemsidan och det kan du göra ute till höger på hemsidan vid rubriken ”PRENUMERERA PÅ SENASTE NYTT”. Det innebär att du får ett e-postmeddelande varje gång vi publicerar en nyhet på hemsidan.

Om du inte väljer att prenumerera via hemsidan så behöver vi veta på vilka andra sätt vi kan kontakta dig på. Tillgängliga övriga kontaktkanaler är:

  • e-post
  • sms
  • postbox på ICA
  • utdelad post i postlåda

Vi uppmanar de medlemmar som läser detta, som ju redan är prenumerant av nyheter på hemsidan, att hjälpa till och få alla andra att göra detsamma dvs att prenumerera på nyheterna. Att hantera alla olika kontaktkanaler tar otroligt med tid och det skulle underlätta otroligt mycket för oss i styrelsen om vi kunde använda hemsidan.

Kontakta oss här och meddela dina uppgifter (dvs e-postadress, mobilnr, postboxnr, postadress samt fastighetsbeteckning).

/styrelsen HFEF